Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forsikring: motordrevet fejekost

Spørgsmål: Da vores forening skal anskaffe en motordrevet fejekost til sne, rejser det et spørgsmål om forsikring for manden der betjener denne. Er det den pågældendes egen private ulykkesforsikring der skal dække, eller skal foreningen tegne en speciel ansvarsforsikring? Vi er ikke enige med vort forsikringsselskab, og der er delte meninger om emnet. Håber at I kan give os nogle retningslinier. På forhånd tak. Med hilsen Knud

Vores svar fra

Kære Knud

Nu er det ikke portalens område at rådgive i forsikringsspørgsmål og du bør derfor sikre dig ved hjælp af jeres forsikringsselskab. Jeg vi dog ikke undlade at nævne følgende : er det en beboer der skal betjene maskinen og så skal foreningen selvfølgelig sikre at der er tegnet en dækning for beboer arbejde.

Held og lykke

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.