Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Forsikring af skade

Vi er en lille abf med en vicevært som bor i ejendommen og sat til ca 10 timer om måneden, han laver lidt af hvert bla. for at foreningen kan sparer lidt penge til håndværkere. Senest hed opgaven at udskifte en godkendt grundvandspumpe, også er spørgsmålet, hvis han nu monterede den forkert og vi fik en vandskade ville vi så være forsikret, og hvilken forsikring ville det så være der dækkede? (pumpen er skiftet af et firma, da det har skabt en del debat i foreningen)

Vores svar fra

Det kommer helt an på jeres forsikringspolicer, som jeg ikke kender. I må spørge forsikringsselskaberne.

Under alle omstændigheder må han ikke udføre arbejde, som skal udføres af autoriserede håndværkere, så som el-installatører, vvs-installatører m.v. De vil ikke være dækket af forsikringen uanset hvad.

Man kan utvivlsomhed tegne en dækning, som omfatter viceværtens arbejde, hvis det ikke er indeholdt i forsikringen i forvejen.

ADVODAN Slagelse

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat
ADVODAN Slagelse | Ndr. Ringgade 70C | 4200 Slagelse

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.