Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Forsænket loft

For 2 år siden købte jeg en andel med ulovlige pladelofter af træ, jeg blev forud for købet informeret herom og der er i bemærkninger ved vurdering af forbedringer og fradrag i andelen bemærket at jeg inden næste handel skal nedtage lofterne og vægge og loft skal klargøres til maler. Dette kan jeg medtage som forbedring, der kan afskrives over 10 år. Andelen har været handlet flere gange tidligere uden at de ulovlige lofter har været bemærket. Der har så vidt jeg kan se aldrig været et rigtigt loft, og der er over det forsænkede loft plastikrør, ledninger med videre. Kan jeg anfægte dette krav nu og hvis ikke, kan køber modsætte sig at betale for denne forbedring. (Hvis en hånværker og elektriker skal udføre arbejdet bliver beløbet sikkert betragteligt).
Foreningsnavn: A/B Blegdamsvej 114 m. fl.
Navn: louisa gundersen

Vores svar fra

Kære Louisa Gundersen
Du vil ikke kunne modsætte dig den aftale du selv har indgået. Du var ved købet bekendt med at lofterne var ulovlige og disse skal derfor inden salg lovliggøres.Du nævner at der er ledninger over loftet. Dette er muligvis også ulovligt hvorfor jeg vil anbefale dig at få udfærdiget en el rapport således at du har dokumentation for at disse er ulovlige. Det er også dig der skal lovliggøre disse men har du ikke været bekendt med det tidligere kan du gøre krav overfor sælger, dette har dog intet med foreningen at gøre.

Såfremt der bliver foretaget forbedringer indgår disse i handlen, alene løsøre kan nægtes overtaget.

Håber dette var svar på dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.