Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forringelse af brugsareal i lejlighed ved byggesag

Spørgsmål: Min forening starter til næste år en byggesag delvist finanseret af byfornyelsesmidler. Der skal bla. skal indlægges Toilet og bruserum i alle lejligheder. En del af min lejlighed bliver indraget til naboens toilet/badrum. Dette medfører at mit brugsareal formindskes, da mit køleskab står der hvor jeg skal have bruseniche.
Dette betyder at mit køleskab skal rykkes, samt gaskomfur og emhætte skal flyttes og køkkenelementer fjernes rykkes. Jeg har anmodet bestyrelsen om at få dækket udgifter til reetablering af mit køkken, dvs, ændret gasrør til komfur, etablering af el installation til køleskab og emhætte,samt dækning af tømrerudgifter til ændring af køkkenelementernes placering.
Dette er blevet afvist som småreparationer, som jeg selv skal dække. Hvad kan jeg gøre, da jeg ikke kan se i loven om byfornyelse hvad en forringelse af brugsarealet medfører af pligter fra bestyrelsen. Kan lejelovens §19 stk 1. og §62 bruges? Hvordan definerer man en forringelse? Med venlig hilsen Eric

Vores svar fra

Det skal du ikke finde dig i. Byfornyelsessagen skal dække følgearbejderne også i din lejlighed. Du skal stille kravet overfor såvel ejerforeningen som byfornyelsesselskabet. Jeg tror du har brug for en advokat til at bistå dig.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.