Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forøgelse af andelsværdi

I vores lille forening,(6 andele) blev vi på sidste års generalforsamling, enige om at fastsætte andelsværdien til 510000 kr. Nu overvejer en andelshaver imidlertid at sælge, og ønsker derfor at hæve værdien til absolut maks. med henblik på størst mulig profit. Kan I give mig nogle argumenter for og imod? Og evt. en mere generel vurdering og anbefaling?

Vores svar fra

Det er en meget lang diskussion ofte af “politisk” karakter og nærværende portal give ikke mulighed for et fyldestgørende svar.

Overordnet kan det dog anbefales, at andelskrone ikke sættes til det maksimale, idet der bevares en lille “buffer”. Herved opnås en stabil andelskrone ligesom andelsboligforeningen vil kunne optage lån svarende til “bufferen” uden at dette påvirker andelsværdien m.v.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.