Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fornyelse af lån

Vi har et afdragsfri rentetilpasningslån på kr. 18.760.000,00 der skal fornyes inden 1.01.09. Renten er 4,1297 pct. Har i et godt bud på hvad vi skal gøre: Skal vi bare få en ny rente der pt vil være ca. 5,2 pct Omprioritere lånet til et stående lån med fast rente i 30 år. Ændre flexlånet til en SVAP løsning Vi ønsker at forsætte med et afdragsfri lån, da vi har et mindre lån på 6.250.000;00 med afdrag. Alle andelshave hører til den ældre generation og er ikke interesseret i en større opsparing. Håber at i kan komme med et godt forslag om hvad vi skal gøre.

Vores svar fra

I har mulighed for at optage et afdragsfrit trappelån. Et trappelån er et SDO-lån, baseret på CIBOR 3 eller 6 obligationer. Kursen er lige under 100. Ovenpå lånet lægges en swap med trappe, og lånet kan starte med en rente omkring 4,5 % stigende med ca. 0,1 % hvert år i 10 år, og derefter fast på ca. 5,5 % i 10 eller 20 år. Hertil kommer bidrag. Spørg jeres kreditforening nu om denne mulighed, eller andre muligheder som kreditforeningen anbefaler. På denne måde har I god til til at beslutte hvilken type lån der er mest fordelagtig for jer, og finde et lån som passer bedst til foreningens budget og økonomi.

Med venlig hilsen

Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver, ejendomsmægler

Amagerbanken – Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300 København S
Telefon 32666113

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.