Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Formidlingsaftale salg af fast ejendom VILLA

Formidlingsaftale punkt 3 Værdiansættelse Der er anført to kontantpriser Ejendomsmæler Kontantpris 1.395.000 Sælgers Kontantpris /udbudsprissen 1.525.000 Betyder det at ejendomsmægleren er i sin ret til at sælge til 1.395.000 selv om 1.525.000 er aftalt.

Vores svar fra

Det fremgår ikke af dit spørgsmål, om du er sælger eller køber af den omtalte andelslejlighed.

Hvis du er sælger, så bør du henholde dig til den kommissionsaftale, som du har indgået med mægleren. Hvis mægleren har sat din lejlighed til salg til en anden pris end den aftalte, så skal du naturligvis påpege denne fejl overfor mægleren.

Hvis du er køber, så må du gå ud fra, at den lave pris (prisnedslag) er aftalt med sælger. Spørg eventuelt mægleren om dette forhold.

Vi ser for øjeblikket en del andelslejligheder som ikke bliver solgt til den lovlige maksimalpris. Det er således ikke unormalt, at der gives et prisnedslag.

Jeg håber ovennævnte besvarer dit spørgsmål, hvis du har uddybende eller yderligere spørgsmål, hører jeg gere fra dig.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.