Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Formandens kompetence

Spørgsmål: Bestyrelsen i foreningen har anmodet vores tilknyttede advokat, om at tilskrive en andelshaver vedr. bopælspligt. Andelshaveren har ikke opholdt sig i lejligheden i 1 1/2 år. Den har stået fuldstændig tom! Vores advokat tilskriver andelshaveren om, at han inden 8 dage skal henvende sig til bestyrelsen ,eller til hendes kontor. Andelshaveren retter henvendelse til formanden på sidste dagen, og oplyser at han har i sinde at indflytte om ca. 1 1/2 måned !Dette accepteres af formanden, uden at andre bestyrelsesmedlemmer bliver hørt/indvolveret. Kan formanden egen rådigt tage en sådan beslutning, uden at indvolverer/hører resten af bestyrelsen ?
Kære Karina Bestyrelsens kompetence kan til enhver tid af bestyrelsen overgives til tredje mand. Det vil sige at såfremt bestyrelsen har overgivet denne sag til formanden således at han alene har kunnet feks. afholde møde med den pågældende andelshaver så har han kompetencen. Ellers er det et bestyrelsesanliggende. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.