Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Formanden og 1 bestyrelsesmedlem fratrådt

Formanden og sekretæren er med omgående virkning fratrådt bestyrelsen. Næstformanden har indkaldt de 2 generalforsamlingsvalgte suppleaneter med henblik på, at de indtræder i bestyrelsen, som består af 3 medlemmer. Næstformanden agter at konstituere den nye bestyrelse som h.h.v. formand, næstformand og sekretær frem til næste ordinære generalforsamling. Der er uenighed om, hvorvidt denne konstituering kræver, at der indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling.

Vores svar fra

Nu kender jeg ikke jeres vedtægters præcise ordlyd i forhold til suppleanternes indtræden.

Men udgangspunktet er, at suppleanterne netop er valgt til at kunne træde ind i bestyrelsen, så det ikke er nødvendigt at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

Årsagen til at de tidligere 2 bestyrelsesmedlemmer er udtrådt (sygdom, fraflytning, utilfredshed) er egentlig ligegyldig.

Så umiddelbart vil jeg mene, at næstformanden har ret, således at den ny bestyrelse godt internt kan konstituere sig selv.

ADVODAN Glostrup

Hans Christian Færch
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.