Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Formand og vicevært

Vi har en formand, der får løn for 20 timer pr. uge. Vi har ca. 148 andele og betragtes som en stor andelsboligforening. Vi har desuden ansat vicevært, viceværtassistent og trappevasker og har i alt årlige lønninger for lidt over 900.000. Vi har en veldrevet ejendom, der er i stadig udvikling, men vi ønsker viden om, hvordan andre foreninger forvalter formands- og viceværtfunktion. Kan I give nogle eksempler på, hvad der er typisk i forhold til ansættelser, løn og evt. private viceværtordninger for andelsboligforeninger af denne størrelse? Bruger vi “for mange penge”, eller gør vi det rigtige? Årsagen til min forespørgsel er, at der i øjeblikket er ønske om at spare på disse poster. En gruppe mener, vi bruger for mange penge. Men bestyrelsen mener, vi har en god, solid og velfungerende forening, hvor huslejenivauet ligger pænt. i løbet af de sidste 10 år er vi kun steget 10 kr. iboligafgift pr. kvadratmeter. er dette tal rimeligt?

Vores svar fra

Det er svært at sige. Jeg har kendskab til foreninger der bruger meget mindre men hvad I forbruger skulle gerne afspejle sig i hvad I ønsker for foreningen. Da det I søger er konkret rådgivning kan jeg desværre ikke hjælpe jer men må henvise jer til jeres administrator. Har I ingen administrator er I velkommen til at kontakt mig og jeg vil så se om jeg har mulighed for at komme det nærmere.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.