Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forkert Pris

 Jeg har lige købt en andelsbolig – sidste måned. Den aftalte pris blev fastsat efter værdiberegningen i foreningens 2009 årsberetningen (offentlig ejendomsvurdering minus gæld). Nu viser det sig, at der uheldigvis har været en fejl i årsberetningen. 2 stk. private ejerpantebreve på hhv. 31.900 og 16.700 kr har ikke været anført i regnskabet. Da gælden i foreningen ikke har været korrekt, mener jeg, at jeg hermed har betalt en overpris. Hvordan ser i min position mht til at få det for meget betalte tilbage? Skal jeg rette henvendelse til sælger eller til foreningen for at få refunderet overprisen?

Vores svar fra

Ja – du har ret, forglemmelse af gældsposter vil afstedkomme, at du har betalt overpris. Du har krav på tilbagebetaling af det for meget erlagte, og det er sælgeren der skal betale.

Du skal skynde dig at rejse kravet over for sælger, administrator må kunne hjælpe med at udregne beløbet. Du skal være opmærksom på, at der gælder en forældelsesfrist på 6 mdr. fra aftalens indgåelse, hvorfor du skal have indgivet stævning inden da.

Hvis sagen ikke løser sig hurtigt med sælgers frivillige betaling er  du velkommen til at kontakte mig på nedennævnte telefonnummer.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.