Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Forkert kvadratmeter,

Jeg har købt en andelslejlhed november 2007 som på andelsbeviset er angivet til at være 90 kvm. Jeg har efterfølgende  haft en arkitekt ude og måle og arkitekten har konstateret at lejligheden er ca. 5.5 kvm mindre end angivet. der er taget højde for bag og for trappe .

Jeg fortalte det til general forsamlingen i april! hvor formanden sagde at de kvm meter var inde hos ham. Formanden er min nabo og har boet i andelsforeningen i over 20 år, det er ham der står for salg af andelslejlighederne og har skrevet under på andelsbeviset. Vores lejligheder støder op til hinanden og har engang for mange år siden været en stor . Jeg sagde at vi måtte regulere de manglende kvm. dels på prisen af lejl og min månedlige huslejeafgift, han svarede at det ku jeg ikke og hvorfor jeg ikke havde nævnt det da jeg flyttede ind i november. Jeg var helt uvidende omkring at lejl. var mindre end angivet på papiret ! Sælger bor stadigvæk i andelsforeningen og er også med i bestyrelsen
PÅ generalforsamlingen fik jeg trods formandens afvisning opbakning fra andre andelshavere om at der skulle foretages en opmåling og en regulering, det blev ført til referat at bestyrelsen ville vende tilbage til mig angående sagen. Jeg har indtil dags dato intet hørt fra bestyrelsen. Hvad gør jeg ? Jeg vil gerne sælge min andelslejlighed nu og ønsker ikke at en anden skal stå med samme problem som jeg eller det skal vende tilbage på mig. Er der mulighed for at jeg kan kræve at handlen går tilbage , da jeg har købt lejligheden under falske forudsætninger, og formanden har handlet mod bedre vidende

Vores svar fra

Du har gode muligheder for at få dels en andel af din købesum tilbage, dels en nedsættelse af boligydelsen. Søg straks advokatbistand: Medbring købsaftale, boligydelsesopkrævning, vedtægter mv. Ligeledes  din eventuelle retshjælpsforsikringspolice og oplysning om din økonomi til brug for eventuel ansøgning om fri proces.

Med venlig hilsen
ADVODAN

Henning Petersen
advokat

ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hepe@advodan.dk

ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.