Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Foreningens adgang til at udbedre mangler

Jeg er ved at sælge min afdøde fars andelslejlighed. Ved vurderingen blev der konstateret ting der skulle udbedres. Vi blev bedt om at hæng en nøgle på indersiden af døren, så man kunne få adgang. Samtidig blev det oplyst at vi ville få fremsendt vurderingsrapporten, så vi kunne gøre eventuelle indsigelser. Vi modtog ikke rapporten. I stedet har foreningen entreret med tømrer og elektriker uden at vi har fået lejlighed til at godkende tilbud fra disse. Håndværkerne har uden at vi er blevet underrettet udbedret manglerne i lejligheden og nu vil foreningen have at vi skal betale regningerne. Har foreningen ret til dette.

Vores svar fra

Nej det kan foreningen ikke kræve. I kan afvise regningen, men I vil nok opleve at foreningen modregner i salgssummen, således at det bliver arvingerne/boet der skal sagsøge foreningen. I bør straks reklamere og meddele foreningens bestyrelse at I ikke kan godkende at I ikke blev taget med på råd og derfor kun vil betale den del af regningen som må anses for rimelig. I bør overveje om en sag kan betale sig, hvis beløbet er forholdsvis beskedent
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.