Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Foreningen mangler formand

Hej, Vi er i den situation at der ikke er nogen som vil være Formand i vores andelsboliforening. Vi har stadigvæk udestående sager kørende med kommunen og byggeherren til Abildgården. Har I et godt råd mht. hvad vi gør i den situation?

Vores svar fra

Det lyder da virkeligt dumt, at en række mennesker sammen via en andelsboligforening ejer en ejendom, som man ikke gider lede.Der er jo mange penge involveret,
og dårlige løsninger kan klæbe til foreningen og – som en afledet effekt – til de enkelte familiers økonomi.
Det er som i alle andre sammenhænge nødvendigt at tage ansvar, at påtage sig en opgave. Mit råd er at sammenkalde til en ekstraordinær generalforsamling og forinden få samling på de fornuftige mennesker der må være i foreningen, således at  I sammen kan påtage jer opgaven.
Held og lykke.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.