Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Forening uden regnskab

Hej Vi en medlemmer af en andelsforening der kører driften uden et årsregnskab og budget. Bestyrelsen har ikke vist vilje til at der bliver udarbejdet et regnskab og vi ved ikke hvordan vi kan få bestyrelsen/foreningen til at få udarbejdet et regnskab. Er det ikke lovpligtigt at der udarbejdes et regnskab ? Baggrund: Vi er en forholdsvis nyetableret andelsforening fra marts 2006. Der har været afholdt flere generalforsamlinger (ordinær og ekstraordinærer), da foreningen har et retsag kørende imod sælger med store udgifter til følge for foreningen.

Vores svar fra

Der skal ligge et regnskab somdanner grundlag for opgørelse af andelsværdien. I jers vedtægter kan I se hvilke krav der er.
 
Generalforsamlingen skal jvf, vedtægterne godkende et regnskab.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby

www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.