Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fordeling af fællesudgifter

I min andelsforening skal vi til at stemme om; hvorvidt vi skal ændre vores vedtægter således, at vi fremover skal dele alle fællesudgifter lige. Indtil nu har vi fordelt fællesusgifterne efter lejlighedernes størrelse. Mit spørgsmål er derfor, hvad der er mest normalt at gøre med fællesudgifterne? Jeg har den mindst lejlighed og vil derfor skulle betale en del mere i husleje, hvis vi fremover skal dele alle fællesudgifter lige.

Vores svar fra

Der er helt klart det mest sædvanlige at fordele fællesudgifter efter fordelingstallene i øvrigt og fordelingstallene er jo oftest fastsat ud fra de enkelte lejligheders størrelse.

Spørgsmålet kan naturligvis altid diskuteres da der jo er nogle udgifter som reelt er lige store uanset lejligheds størrelse.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.