Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fordeling af boligafgift

Jeg har lige et spørgsmål vedr. fordeling af boligafgiften. Vi er en lille Andelsforening på 6 andele, som blev stiftet i 1987, hvor der i vedtægter er oplyst følgende fordelings procenttal Stuen tv: 19,78 %, Stuen th: 16,18 %, 1 tv: 19,55 %, 1 th:16,18 %, 2 tv: 14,31 %, 2 th:14,00 % Vi har så konstateret at den fordeling ikke er i overens med kvadratmeterne pr. lejlighed, så der er nogle der betaler forholdsvis meget for deres kvadratmeter, og så er mit spørgsmål. Kan vi på en generalforsamling vedtage nye fordelings procenttal, således at hver andel betaler lige meget pr. kvadratmeter? Kan ovenstående vedtages med simpelt flertal? Skal andelsværdien så også følge de nye fordelings procenttal?

Vores svar fra

Nej, det kan I ikke !
Hvis fordelingstallene skal laves om skal der være fuld enighed om dette. Det er således ikke nok med 2/3 flertal.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.