Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Fordel af værdistigning?

Spørgsmål: Hej Sidst i april opsagde jeg min andelslejlighed, således at jeg fraflytter 31.7. I april havde lejligheden en værdig på ca. 148.000 kr, men bestyrelsen har stillet forslag om at andelskronen skal stige således at lejligheden bliver ca. 175.000 kroner værd. Bestyrelsen siger at jeg skal sælge til 148.000 da jeg har opsagt den inden værdistigningen bliver vedtaget på generalforsamligen den 31. maj. Er det virkelig rigtigt, at det kommer køber tilgode at lejligheden stiger i værdi mens jeg stadig har alle forpligtelser? Bestyrelsen siger at køber skal købe lejligheden til 148.000, selv om den i princippet allerede er steget i værdi. Jeg håber at I kan hjælpe mig.
Hvis andelsværdien er godkendt forhøjet på en generalforsamling inden overtagelsesdagen for den ny køber, er det denne værdi der skal bruges i overdragelsen.Selve tidspunktet for opsigelsens afgivelse er ikke relevant.Det relevante tidspunkt er overdragelsesttidspunktet. Naturligvis med forbehold for hvad der måtte stå i vedtægten for andelsboligforeningen  Med venlig hilsenADVODAN
Henning Petersenadvokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 HelsingørADVODAN – et netværk til forskel

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.