Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forbud mod nedsænket loft og mulige sanktioner

Spørgsmål: Min andelsboligforening har ved en generalforsamling fået besluttet, at nedsænkede lofter ikke må opføres. Jeg ønsker at sætte et godkendt gipsloft op i min gang for at gemme elinstallationer. Mit spørgsmål lyder: Kan andelsboligforeningen virkelig lave regler herfor (jeg kan jo bare tage det ned når jeg flytter en dag)? Hvilke sanktioner har de, hvis jeg gør det alligevel? Kan de smide mig ud? Tusind tak for hjælpen! Mvh Jesper

Vores svar fra

Kære Jesper
 
Af foreningens vedtægter fremgår at forandringer skal godkendes af foreningens bestyrelse og idet det er besluttet på en generalforsamling at der ikke må opsættes nedsænket lofter vil du ikke kunne opnå godkendelse. Når du ikke har en godkendelse overtræder du vedtægterne og kan dermed ekskluderes.
 
Jeg håber du finder en løsning – evt. kunne du jo undersøge hvad der skal til for at få et loft godkendt af kommunen og så stille det forslag til generalforsamlingen at man i bestyrelsen alene godkender lofter med denne udformning.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.