Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

forbigået på den interne venteliste!

SPØRGSMÅL:

I min andelsforening kom der en lejlighed til salg via den interne venteliste. Den blev interesseret jeg i, så jeg lod mig skrive op på den interne venteliste lige efter den var slået op. Jeg var godt klar over jeg kom til at stå til sidst, men regnede ikke med at ret mange andre ville være interesseret. Det var der heller ikke. Jeg fik så afvide af bestyrelsen af jeg ikke kunne få lejligheden tilbudt via den interne venteliste pga. jeg først blev skrevet op efter lejligheden blev sat til salg. Det står der ikke noget om i vedtægterne, i vedtægterne står der at for at komme på den interne venteliste så skal man have boet i foreningen i 2 år, og det har jeg. Der står intet om, at jeg ikke kan blive tilbudt lejligheden, selvfølgelig som nr. sidst, hvis jeg først bliver skrevet op umiddelbart efter opslaget. Så det er noget bestyrelsen har bestemt. Kan de det?

Vores svar fra

Tak for dit spørgsmål. Det kunne godt lyde som om, at bestyrelsen handler lidt egenrådigt. Vi vil råde dig til at nærlæse jeres vedtægters bestemmelser om overdragelser for at se, hvorvidt der er en særlig bestemmelse om, at du skulle have stået på ventelisten inden lejligheden blev sat til salg. Hvis der her ikke står nogen, kan du herefter vælge to linier

1)Tage en snak med bestyrelsen igen, hvor du argumenterer for, at du har ret til andelen eller

2)Tag juridisk rådgivning, og hvis rådgiveren også mener, at du har en sag, så er der ikke andet for end at tage tvisten – man skal blot være indstillet på de eventuelle personlige problemer, som dette kan give i forbindelse med at skulle leve videre i

foreningen.

Vi ønsker dig held og lykke.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.