Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Jeg er ikke enig i forbedringens værdi, men mangler min kvittering. Hvad gør jeg?

Hej,

Min mor er kommet i plejebolig og i den forbindelse er hendes andelsbolig blevet vurderet. Jeg har forgæves forsøgt at finde kvitteringen på en lydisolerende væg, som hun fik lavet med gipsplader, stålskelet og isolering (13 kvm væg) og har blot en seddel med hendes håndskrift på et beløb, der hedder 16800 kroner. Jeg fik af vide, at min mor godt kunne få værdien af denne væg uden kvittering. Det jeg reagerer på er, at de har lavet en vurdering på 1500 kroner på materialer, hvilket er meget lavt, men hvordan står hun uden kvitteringen?

Mvh

— Birgitte

Vores svar fra

Hej Birgitte

Såfremt man ikke kan dokumentere værdien af f.eks. en lydisolerende væg, og man er af den opfattelse, at vurderingsmanden har vurderet denne for lavt, er der mulighed for at tage kontakt til denne vurderingsmand og måske ved hjælp af indhentelse af tilbud dokumentere, at denne må være prisfastsat for lavt.

Hvis du ikke har held til dette, er der som regel mulighed for, jf. foreningens vedtægter, såfremt I bruger standardvedtægter, at bede om et syn og skøn.

Med venlig hilsen

Nicholas Wantzin – nw@wzn.dk

Nicholas Wantzin
Om forfatteren Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater, som er eksperter inden for andelsboligret og administration af andelsboligforeninger. Til dagligt hjælper Nicholas foreningerne med administration, generalforsamlinger, vedtægter, kontrakter, byggesager, boligretssager mm. Nicholas er desuden bestyrelsesformand for Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration (FAE) og underviser for såvel ABF og Danske Advokater.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.