Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Forbedringer når der vedtaget Valuarvurdering

Spørgsmål: Vi har i år fået vedtaget valuarvurdering. Mit sporgsmål er: Skal der stadig køres efter princippet, efter regning minus årenes afskrivning? Eller gælder valuarvurdering også en vurdering af den enkelte lejlighedens tilstand, når de sættes til salg? Er vurderingen af de enkelte lejligheder lovreguleret eller kommer det an på den enkelte andelsboligforening og dens bestemmelser?

Kære Britt  Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår dit spørgsmål, men hvis det du mener er om der fortsat skal ske en vurdering af forbedringer ved salg af den enkelte andel så er svaret ja. Nej der er som sådan ikke nogen lov om regulering af forbedringer, men har den enkelte forening ikke klare regler på dette område er der kostume for at anvende de af ABF fastsatte regler. Håber dette har bragt lidt klarhed. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk 

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.