Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Forbedring/afskrivning ved omdannelses af tørreloft til bolig

Hej Ekspertpanel. Jeg bor på fjerde sal og har fået godkendelse til at indrage tørreloftet over mig og bygge det sammen med min lejlighed. Da tørreloftet ikke er isoleret eller egnet til beboelse i den stand som det er nu, skal jeg selv igang med dette projekt. Selv isolering og opsætning af velux vinduer osv er jo nogle ting som i mit hoved vil være vedvarende forbedringer som ikke kan afskrives efter bare 20 år, men det mener foreningen ikke. Hvad mener i? Mit argument er jo at nye gipsvæge og isolering er påkrævet for at rummet kan benyttes som bolig og hvis de fx 200.000 kr jeg bruger bliver afskrevet efter 20 år, så burde det jo være fordi væggene skulle være slidte og næsten ubrugelige. mvh Lars
Foreningsnavn: Nordre fasanvej 159-161
Navn: Lars Nielsen

Vores svar fra

Kære Lars Nielsen
Når der laves en udvidelse af øverste lejlighed op i taget som du taler om vil en del af arbejderne være det der kaldes varige forbedringer, præcist hvilke arbejder der kommer under denne kategori vil jeg overlade til en vurderingsmand at vurdere, men jeg er ikke itvivl om at feks etableringen af en forbindelse ( trappe) indvendigt vil være en varig forbedring derimod vil vinduerne nok ikke komme under denne kategori.

Håber dette var svar på dit spørgsmål.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.