Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forbedring

Hvad kan man tage som forbedringer i en andelsforening. Jeg står og skal sælge min andelsbolig, og vil gerne vide hvad jeg tage af forbedringer. f.eks: Vinduer, døre, gulve, afløbsdræn, egen arbejdskræft. hvidevarer, køkken.

Vores svar fra

Som udgangspunkt bør du forhøre dig hos bestyrelsen, der måske har lavet nogle mere præcise – og håndterbare – regler omkring forbedringer. Som udgangspunkt skal du kunne dokumentere de udgifter du har haft med bilag, og derefter bør du orientere bestyrelsen om de ting du har fået lavet.

Det kræver således er mere præcist kendskab til de vedtægter og eventuelle ordensregler der er for din forening, for at kunne svare helt præcist på dit spørgsmål.

Og da du står for at sælge, skal du alligevel i dialog med bestyrelsen, idet de er med til at fastsætte den endelige pris for din andel.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.