Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forbedring af bolig ved salg

Jeg har solgt min andelsbolig, med overtagelse pr. 01.12.2010. Ved overdragelse pr. 28.11 gennemgik køber, bestyrelsesformand og jeg boligen. der blev udfærdiget et stykke papir hvorpå der er nævnt den visuelle gennemgang og hvilke forbedringer jeg skulle udfærdige. Det bragte jeg i orden. Så her først i februar måned kontaktede formanden mig,og bad mig betale en regning på ca. 1760,00 kr til dækning af en reperation der var foretaget på gasfyret. Ved det årlige eftersyn, som den nye ejer havde fået foretaget viste det sig at der var en defekt “ting”. De valgte at få den skiftet – selvfølgelig – og jeg blev først vidende om dette her i februar måned. Altså ingen kontakt til mig, før alting var blevet lavet. Nu mener de jeg bare skal betale. dette er jeg meget uenig i, og mener at de har købt en bolig der er 11 år gammel, og derfor må påregne lidt slidtage. Er jeg forpligtet til at betale denne regning?

Vores svar fra

Da det ikke fremgår af teksten præcist hvornår det årlige gennemsyn er gennemført antager jeg at det er efter den nye købers overtagelse. I så fald mener jeg ikke at du skal betale da den defekte ting jo lige så godt kan være blevet defekt mellem overtagelsen og eftersynet.

Med venlig hilsen

Martin Yde

Ingeniør, Adm Dir.

ARI Byggerådgivning A/S

Gammel Køge Landevej 55, 3., 2500 Valby

Postadr.: Postboks 354, 2500 Valby

Tlf.: 70 22 77 15
Mob.: 40 17 54 70

my@ari.dk
www.ari.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.