Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Forbedring af badeværelser i andelsbolig

Vi har den 1. september 2008 købt en andelslejlighed til ca. 3.5 mill inklusive forbedringer. Heraf udgjorde forbedringsdelen til to badeværelser (hver 11 år gamle) ca. 85.000 kr. Vi konstaterede indenfor klagefristen, at det ene badeværelse ikke havde fald mod afløb, og at fuger i hjørner var udført forkert. Det fik vi et nedslag på 15.000 kr. for. Efterfølgende har vi i december skulle ændre afløbsforholdene i forbindelse med opsætning af væghængt toilet i det andet badeværelse og har taget et par fliser op i gulvet. Vores murer konstaterede, at gulvet var udført uden vådrumsmembran, og derfor ikke udført i henhold til de gældende regler for 11 år siden. Vi har købt andelsboligen direkte af andelsforeningen, idet den tidligere har været lejet ud. De mener vi selv hæfter for udbedringen, som sandsynligvis skal ske på begge badeværelser, da de er udført samtidigt og helt ens. Hvilke rettigheder har vi i denne forbindelse, og skal vi selv betale for renoveringen af baderummene?

Vores svar fra

Det er sælger der hænger på udgiften. Der er tale om en skjult fejl og I er derfor ikke bundet af en 6 måneders indsigelsesfrist. Foreningen må derfor betale for mangelsafhjælpning til fuld lovliggørelse.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.