Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Forældrekøb: Hvorfor ikke?

Jeg har set på jeres side at man ikke kan købe en andelsbolig som forældrekøb. Jeg ved ikke hvad begrundelsen er, men vil gerne vide det. Vores forening har “gamle” vedtægter (foreningen er oprettet i 1990. Det er fritliggende huse – 10 stk. – hvor 1 netop er solgt som forældrekøb. Ingen i bestyrelsen er blevet underrettet – og undertegnede har som andelshaver stillet mig tvivlende overfor denne disposition. Vedtægterne skal ændres, også med hensyn til belåning af andelen. Jeg mener det er en stor mundfuld og vil i den anledning prøve at få bistand fra en god advokat eller/og revisor. Er det formeget at forlange at bestyrelsen følger reglerne og tilpasser efter de love der nu engang findes ?
Foreningsnavn: Andelsboligforeningen Nordparken
Navn: Lene Andersen

Vores svar fra

Kære Lene Andersen
Jeg synes at foreningen bør bekoste en kyndig advokatgennemgang af regler og muligheder.

med venlig hilsen
Henning Petersen
advokat
advodan helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.