Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forældrekøb af andelslejlighed

Hej 1) Er forældrekøb af en andel tilladt i forhold til lovgivningen? Ved forældrekøb forstås at forældrene køber en andel uden at have intentioner om at flytte ind i lejligheden, men at leje den ud deres børn. Børnene kan derved få boligsikring. Har de nære familie forhold nogen betydning? 2) Må forældre og barnet købe en andel i fællesskab, alle navne kommer til at stå på andelsbeviset, men hvor kun barnet flytter ind i lejligheden?

Vores svar fra

ønskes begrundet i lovgivningen alene. Vores vedtægter følger stort set standardvedtægterne, men de kan jo ændres ved en generalforsamling. 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.