Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

“Forældrekøb” af andelsbolig

Min søn på 24 skal have en bolig og vi tænker på at købe en 90 kvm stor andelsbolig på Vestmannagade 6. Pris 1 mio – vi vil give et tilbud på 900.000 som ejendomsmægleren vurderer at realistisk. Bloigydelse ca 2700. Jeg kunne evt optage Realkreditlån i min egen bolig (som dog skal sælges indenfor 2 år) som alternativ til banklån. Ting man skal være opmærksom på her? Hvorledes kunne lånebeviset udformes og til hvilke betingelser. Jeg har 2 andre sønner på 17 og 22 år – så der skal også være rene linier. Måske indføjes i et teastemente at der er dette lån? NOget vi skal være opmærksom på i forhold til den nævnte andelsboligforening? Andre gode råd 🙂

Vores svar fra

En besvarelse ligge udenfor dette regi og jeg må henviser til at søge egen rådgiver.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsenebgm@advokatkompagniet.dk
Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.