Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Forældelsesfrist?

 For ca 2 år siden blev der sat en kattelem i vores kælderdør. Vi havde ikke fået lov men bestyrelsen var velvidende om det og ingen sagde noget til det så vi regnede med at det var accepteret. Men… nu her 2 år efter har vi fået besked på at den skal fjernes fordi vi ikke havde fået lov. Alle er lidt uforstående overfor den pludselige holdningsændring, så vores spørgsmål er nu.. Findes der en forældelsesfrist mht den slags, eller må vi finde os i at den nuværende bestyrelses beslutning?? Det skal lige nævnes at det ene af de nuværende medlemmer af bestyrelsen, også sad i bestyrelsen for 2 år siden da kattelemmen blev sat i, og vedkommende kom ofte i vores kælder så han vidste allerede dengang den var sat i, men sagde intet! Håber I kan hjælpe os. Dette er kun en af flere ting vi er blevet udsat for fra bestyrelsens side! Jeg blev feks gjort eneansvarlig for at have revet en bærende væg ned i kælderen… Ingen bærende væg er revet ned!!!  

Vores svar fra

Der er ikke en forældelsesfrist indenfor de ca. 2 år, du anfører i dit spørgsmål.

Der kunne være tale om, at bestyrelsen ved at forholde sig passiv i en meget lang periode har fraskrevet sig retten til at gribe ind.

Som sagen er oplyst, mener jeg nok, at bestyrelsen kan gøre som du beskriver.

Jeg håber ikke, at der er tale om chikane fra bestyrelsens side, jfr. din bemærkning om en bærende væg.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

ADVODAN | Nygade 9 | 4700 Næstved
Tlf:55758500 | Dir. 46145618 | Fax: 55 75 85 01 |
Email: hala@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.