Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

For meget betalt for andelsbeviset

Jeg købte i foråret en andelsbolig som jeg nu mener at jeg har betalt ca. kr. 90.000,00 for meget for. På det tidspunkt hvor jeg købte var regnskabet for 2007 ikke færdig endnu, men jeg fik at vide af bestyrelsen at den pris jeg gav var den rigtige. Nu er regnskabet så endelig kommet og jeg kan ikke få den pris jeg har givet til at passe med regnskabet eller noget som helst andet for den sags skyld. Bestyrelsen mener at prisen fremkommer ved at man tager Valuar vurderingen for ejendommen kr. 3.300.000,00 og deler med kvadratmeterne for hele ejendommen og ganger med kvadratmeterne for den enkelte lejlighed. Fuldstændig uden hensyn tagen til gælden i ejendommen. Dette er jeg naturligvis godt klar over ikke er rigtigt. Men hvad gør jeg nu? Er prisen lovlig når blot bestyrelsen har godkendt den? Har den medvirkende ejendoms mægler et ansvar så jeg kan kræve hjælp af ham? Da jeg ikke er den eneste i ejendommen som jeg tror har givet for meget, vil jeg hører hvor langt tilbage man kan gøre indsigelser imod priserne. Hvem har ansvaret for at dokumenterer at prisen i en handel er lovlig?

Vores svar fra

Ud fra de foreliggende oplysninger har jeg ikke mulighed for at vurdere om der foreligger overpris. Da der imidlertid gælder en forældelsesfrist på 6 måneder og da der er købet i foråret, må jeg opfordre dig til omgående at henvende dig til advokat for at få sagen nærmere gennemgået.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.