Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fogderet after afgørelse fra landsretten

Her tabt en sag ang køb af en andelslejlighed i landsretten om et salgstillæg ufærdig af sælger efter undskrivelse af salgsaftale. I dette stod der at jeg skulle betale 150000 3 mdr efter overtagelsen da denne steg næsten 100 procent. Bestyrelsen har ik haft kendskab til dette og det er kun min og sælgers underskrift på salgstillægget. Jeg prøvede at låne 150000 i firværdien da den steg men min bank afvsite det salgstillæg men jeg kunne godt låne penge til andet som feks et bilkøb. Så jeg var bundet allerede fra starten da banken afviste det salgstillæg som sorte penge. Jeg er i dag blevet dømt insolvent i fogderetten og nu snakker sælger om tvangsauktion. Det skal lige tilføjes at min kæreste og jeg har taget lånet i banken sammen og hun står os som medejer på andelsbeviset… Fik at vide at jeg skulle informere sælger nu hvis vi skulle sælge og hvis denne ik ville gå med til det så kan jeg ik sælge? Hvad sker der hvis jeg sælger uden sælgers samtykke, kan forstå jeg kan få fængselsstraf for dette?? Jeg er virkelig fortvivlet over hele denne sag, ser frem til et svar fra jer… Tak for en god service til os som ikke har 100 procent på den indviklet boliglov i DK. 

Vores svar fra

 
 
Ja, du bør kontakte sælger. Forinden bør du søge rådgivning hos en advokat. Det kan ikke gøres her over brevkassen.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.