Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ferielukket i bestyrelsen…

Vi er endelig så vidt at vi har fundet en køber til vores andelsbolig… Køber har sagt han vil skrive under på fredag. Da vi henvender os ved formanden for at overbringe nyheden, for vi at vide at hun holder ferie til på mandag. Hun er dog hjemme…!! Resten af bestyrelsen er hjemme og vil godt påtage sig at udfylde de manglende papirer. Men formanden kunne ikke afsætte en halv time på fredag… Er der noget der hedder ferie lukket og hvor mange (bestyrelses medl.) skal der til at skrive under på slutsedlen?

Vores svar fra

Ja bestyrelsesarbejder er jo frivilligt og selv bestyrelsesmedlemmer har ferie. Normalt klare den øvrige bestyrelse det daglige når foremanden er på ferie.

Håber I fandt en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.