Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

fejler / Mangler andelsbolig / salg

Min datter har lige solgt sin andelsbolig – vurderingen lød på 575.000.00 kr – den er solgt for 375.000.00 kr – I salget medfølger specielt syede gardiner til 6000,- og køber insisterede på at vaskemask. skulle medfølge trodt det er en ny maskine min datter købte da hun flyttede ind for 2 år siden værdi 10,000,- hun gik dog nødtvunget med til dette – Der har fra start været en fejl/mangel af udbedring på badeværelset som sælger gør køber opmærksom på fra start – der er ved byggeriet blevet brugt forkert fugemasse i brusekabinen – dette venter øvrige beboere også på skal blive udbedret – men køber har nu sendt brev om at min datter skal sørge for og betale for udbedring af dette – Vi henviser til at det er andelsforeningen der skal få det udbedret – endvidere har hun fået lov vederlagsfrit at overtage boligen 14 dage før overtagelsesdatoen – Er vi helt forkert på den ???  

Vores svar fra

Da problemerne med brusekabinen stammer fra byggeriets opførelse er jeg af den opfattelse at udbedring skal ske via andelsboligforeningen og køberen kan ikke forlange at sælger skal stå for udbedring.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.