Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Fejlberegning af andelskrone

En nu tidligere andelshaver har anlagt sag mod bestyrelsen med påstand om, at han har lidt et økonomisk tab i forbindelse med bestyrelsens fejlagtige beregning af både andelskrone og værdiansættelse af forbedringer i forbindelse med salg af andelen. Han kræver erstatning fra bestyrelsens medlemmer – i alt kr. 100.000. Vi har ikke tegnet bestyrelsesansvarsforsikring – hvilke muligheder har vi?

Vores svar fra

Ærgeligt, at bestyrelsen ikke har tegnet en betyrelsesansvarsforsikring med et god dækning – for så ville I nemlig blot kunne sende kravet videre til forsikringsselskabet, som straks ville overtage den videre dialog og varetage Jeres interesser overfor den tidligere andelshaver. Herudover ville bestyrelsesansvarsforsikringen dække bestyrelsens advokatomkostninger til at føre sagen ligesom bestyrelsesansvarsforsikringen ville dække den erstatning som bestyrelsen måtte blive pålagt at betale til modparten. Uden bestyrelsesansvarsforsikring vil jeg anbefale Jer, at kontakte en god advokat med rutine i denne type sager og så må I selv betale for omkostningerne til advokaten ligesom en eventuel erstatning må udredes af egen lomme.

Mvh Assurance Partner

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.