Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fejlagtigt regnskab

Hej jeg skriver ang at jeg 1aug købte en andel,udfra de regnskaber amagerbanken fik figurer der et overskud på 99000 vi skulle have haft generalforsamling i dec,men vi fik oplyst at der var så meget rod i regnskaberne at man havde valgt ny administrator,og først når han havde nye regnskaber ville der komme generalforsamling. Jeg vælger at sætte min bolig til salg,og inden de nye regnskaber er kommet får jeg oplyst at der ikke er 99000 i overskud men derimod 980000 i underskud.Havde man afholdt generalforsamlingen rettidigt kunne jeg have krævet min handel annulleret indenfor 6måneders reglen.Samtidig har man sat vores andelskrone 10mill over offentlig vurdering da vi ellers ville fremkomme med en negativ andelskrone. Altså alt i alt føler jeg mig og selvfølgelig min bank godt og grundigt tørret bagi.Hvilke muligheder har vi for evt annullering.eller tilbagebetaling af negativ andelskrone.

Vores svar fra

Du bør henvende dig til en boligadvokat som ser nærmere på sagen.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.