Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Fejl ved køb af lejlighed

SPØRGSMÅL:

Hej, jeg overtog en erhversandel pr. 1. juni efter den havde været på tvangs-auktion med lukket bud, købt som beset.
Mens vi var ved gennem-renovere hele lejligheden, finder vi ud af at
brædegulvet, som var skjult under et lag vinyl-plader fastgjort med 20
dykker pr plade (25 x 25 cm), ovenpå det spåndplader fastgjort 35 skruer og øverst gulv-tæppe. Dette gjaldt hele lejligheden på 110 m2. Der var rust pletter, klamager og huller over det hele, vi har udskiftet ca. 60 m2.
Vi har lavet indsigelse da vi fandt ud af dette, men har fået at vide
at det var der ikke noget at gøre ved, da det var købt som beset.
Ligeledes er badeværelset ulovligt da væggene kun består af et lag almindelig gips, og ikke som påkrævet 2 lag vådrums-gips med vådrrumsmembran.
Hvad kan jeg gøre for at få refunderet disse ekstra-udgifter, da vi har brugt ca. 50.000,- på at få udbedret disse mangler og fejl?

Vores svar fra

Tak for dit spørgsmål. Vi ser som udgangspunkt ikke de store muligheder for at du kan få godtgjort dine istandsættelsesudgifter, men omvendt kan disse udgifter sandsynligvis godtgøres som forbedringer ved salg,

hvilket du med fordel kan få oplyst hos foreningens administrator.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.