Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fejl ved forbedringer

Vi er ved at sælge vores andelslejlighed, og er blevet gjort opmærksom på fejl og mangler ved forbedringer. Vi har ikke selv udført forbedringerne, det har den tidligere ejer. Er vi erstatningsansvarlige overfor fejlene ved disse forbedringer? Bestyrelsen havde godkendt forbedringerne da vi overtog lejligheden. Bestyrelsen har tilbageholdt 10.000 til udbedring af forbedringer, men vi har ikke modtaget en liste over fejlene.

Vores svar fra

I hæfter for manglerne, men kan kræve jer friholdt hos jeres sælger. Kravet er ikke forældet, da der er tale om faktiske mangler, som har været jer ukendte. Måske kan bestyrelsen gøres ansvarlig for ikke at have opdaget manglerne da I købte i sin tid. Tilsvarende for den bygningskyndige der på bestyrelsens vegne eventuelt foretog besigtigelsen.
I skal protestere overfor bestyrelsen og kræve beløbet udbetalt eller en sag påbegyndt med bestyrelsens krav til hvad der skal afhjælpes.
Gå til advokat, hvis bestyrelsen ikke er lydhør.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.