Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Fejl og mangler??

 Jeg har netop solgt min andel og er flyttet en etage op i foreningen. Køber har netop sendt en skrivelse over hvad han mener er en fejl. Han mener at gulvet er slidt til et punkt hvor jeg skal betale en reparation. Han har i to omgange besigtiget lejligheden før købet og da vi ikke har en vurderingsmand knyttet til foreningen i forbindelse med salg mener jeg jo at man er sin egen vurderingsmand. Han har ikke tidligere nævnt det men gør det nu efter at han har boet der tre uger. Jeg mener jo at han bør stå svagt idet man på denne måde kan påføre sin nye lejlighed skade og så gøre indsigelse. Han har heller ikke besigtiget det med bestyrelsen. Og er der ikke noget der hedder almen slidtage på en ejendom?  

Vores svar fra

Køberen skal se sig for og hænger på det han har købt, medmindre du  har skjult  slidtagen, vidst bedre ( du burde have givet ham besked) eller der er tale om en egentlig mangel/fejl. Det kommer altså lidt an på de konkrete omstændigheder. Se i dine vedtægter om hvordan du skal forholde dig i denne situation eller tal med din bestyrelse. Men som udgangspunktet er at det er køberens problem.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.