Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fejl og mangler og tilbageholdelse.

 Jeg har solgt min andelsbolig for 1.400.000,- incl forbedringer. Her tre uger efter overdragelsen har vi stadig ikke modtaget de 140.000,- som er det beløb administratoren har tilbageholdt, da køber har gjort indsigelser over nogle småting såsom at ringklokken ikke virker, en stikkontakt ikke virker og at det nederste stykke af karmen på toilettet er lettere råddent. Ting som ikke fremgår af vurderingsrapporten, hvori det ellers fremgår at lejligheden er i god stand. Kan man gøre krav på ovenstående ting når de ikke er anmærket i vurderingsrapporten og kan man ikke sige at man køber som beset? Er det i øvrigt tilladt at tilbageholde et så højt beløb som administratoren gør?

Vores svar fra

Hvis du ikke allerede har fået din penge udbetalt vil jeg råde dig til at gå til advokat, som vil tage din fordring til inkasso og kræve renter. De nævnte “mangler” er ikke en lovlig grund til at tilbageholde så mange penge.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.