Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fejl og mangler: Løse fliser og køleskab i stykker

  Min mor har købt en andelsbolig og man har gået boligen igennem efter køb og efter hun er flyttet ind. Og har konstateret at mange fliser ikke sidder fast og fugen mellem væg og gulv er en revne på 2 mm. der har foreningen sagt at det bare er ærgerligt, og det er sætningsskade, kan det virkelig være rigtigt? (Huset er 21 år gammelt) Hører der normalt køleskab med i andelsboliger ved overtagelse? Og hvad hvis køleskabet er gået i stykker når man overtager det? Skal man så regne med at man får penge til et nyt “brugt” køleskab? Jeg syntes faktisk det lyder som en joke, at man er dårligere stillet end både leje og ejerbolig.

Vores svar fra

Det er en mangel at fliserne er løse. Sælger må give et passende afslag herfor. Hvis der har været besigtigelse af andelsboligforeningens sagkyndige burde vedkommende have set manglerne. Er køleskabet med i handelen om andelen skal det naturligvis virke. Sælger må betale en reparation.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.