Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fejl i lejlighed, hvem hæfter for dette ?

Jeg har tilbage i 2005 købt og overtaget en andelslejlighed. I forbindelse med salg af min andel i år har jeg opdaget at badeværelset er udfærdiget ulovligt af tidligere ejer. Hvem hæfter for dette ? Det skal nævnes at der i vedtægterne står at en hver der sælger en andel skal have lavet et VVS tjek og El tjek inden man må sælge. Dette har ikke være udført inden jeg købte andelen. Det bør måske nævnes at jeg købte andelen via bestyrelsen, da jeg stod på venteliste. 

Vores svar fra

 
Udgangspunktet er, at sælger hæfter for  manglerne ved badeværelset. Jeg forstår din mail således, at det er sælgeren, der selv har opført badeværelset og at der er fejlagtigt udført. I det tilfælde vil sælgeren i udgangspunktet være forpligtet til at erstatte omkostningerne til afhjælpning opgjort til prisen på nuværende tidspunkt. 

En endelig vurdering af udsigterne ved sagen forudsætter nærmere kendskab til foreningens vedtægter, manglernes karakter og købsaftalen.

Du bør derfor kontakte advokat for bistand.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.