Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fejl af foreningens administrator

Jeg har modtaget et brev fra vores administrator hvor i de skriver at bestyrelsen har besluttet at ekskludere mig fra foreningen og dermed også ogsiger min brugsret til min andel i foreningen. det står sort på hvidt 2 gange at de skriver til mig efter at bestyrelsen har truffet denne beslutning. Det har de bare ikke, så hvor vores administrator har fundet på dette vides ikke i skrivende stund. Men da jeg nu har haft min andel til salg i 4 mdr og er meget opsat på at komme af med min andel. Hvordan er min retstilling nu, hvad sker der hvis jeg nu vælger at fraflytte min andel inden for de 8 dage som administrator har givet mig…hvem hæfter i så fald for ydelse på min andel indtil der er fundet en ny andelshaver. og hvordan er reglerne for andelsbolig foreningen ifbm med salg af min andel da det nu er vores administrator der har sovet i timen.

Vores svar fra

Du bør drøfte sagen med bestyrelsen og afklare evt. misforståelser.

Så længe lejligheden ikke er solgt hæfter du for boligydelse m.v.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.