Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Fastsættelse af salgspriser

Hej Jeg vil gerne vide lidt om procedurerne for salg af andelslejligheder. Helt specielt hvordan man fastsætter priserne for andelslejlighederne, nu hvor de er steget. Er den eneste løsning at få en valuar ud, og hvor meget koster dette? Der er 7 lejligheder i foreningen. Jeg går ud fra, at man herefter skal indkalde tilekstraordinær generalforsamling for at fastslå de nye priser. Som sagt er vi noget usikre omkring dette, så håber, at I kan hjælpe med at belyse emnet. Venlig Hilsen Lisa Kirkegaard
Foreningsnavn: Andelsforeningen Østboulevarden 7A, 2. sal
Navn: Lisa Kirkegaard

Vores svar fra

Kære  Lisa Kirkegaard
Prisen fastsættes ud fra jeres regnskab. I jeres vedtægter står hvilke begrænsninger der er for jeres forening, men det normale er at andelsværdien fastsættes en gang årligt.

Hvorvidt I ønsker at anvende en valuar vurdering er op til generalforsamlingen ligesom det vil fremgå af vedtægterne om i har denne mulighed. Kontakt evt jeres revisor eller administrator der vil kunne hjælpe med dette.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.