Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fastsættelse af andelsværdi.

I følge §5 i andelsboligloven kan andelenes værdi beregnes på 3 måder. Foreningen her har i de senere år beregnet værdien efter ejendomsvurderingen § 5 stk. 2c. Spørgsmål: Er det lovligt, at generalforsamlingen vedtager en pris der f. eks. er 10% under denne prisberegning? Foreningens nuværende love er som § 5 i andelsboligloven og nævner ikke, at generalforsamlingen kan vedtage en reduceret pris. Undertegnede er formand for foreningen og ønsker naturligvis, at det vi vedtager er lovligt!

Vores svar fra

Andelsboligloven taler om den maksimale pris. Der er intet krav om at man skal sætte den maksimale pris hvorfor jeg ikke ser noget problem i at foretage en henlæggelse. Dette er helt normalt i langt de fleste foreninger.
 
Håber I finder en god løsning.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.