Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Fastsættelse af andelens størrelse

Vi har en andelsbolig og bevis på at den er 96 m2. Af forskellige grunde har den tidl. administrator uden om generalforsamlingen nedsat boligarealet til 86 m2. Kontakt til bestyrelsen om at lejligheden måles op har ikke givet noget resultat. Bestyrelsen ønsker ikke at drøfte spørgsmålet på trods at arealet omfatter et nettoareal på 14 m2 mere end lejlighederne ovenover som er opgjort til 82 m2 ifølge revisors opgørelse i forbindelse med årsregnskabsaflæggelsen. Der står i vedtægterne at fastlæggelse af boligarealet størrelse besluttes på generalforsamlingen. Det er ikke sket som det fremgår ovenfor. Vi står for at skulle afstå lejligheden så hvad gør vi?? Skal vi virkelig påføres advokatomkostninger for at få problemet løst. Eller er der mulighed for hjælp til sagsomkostningerne, vi er pensionister og har begrænsede økonomiske muligheder.

Vores svar fra

I bør rådføre jer med en Boligadvokat. Hvis der bliver en retlig tvist med foreningen kan I søge retshjælp eller Fri Proces.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.