Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Falder den offentlige ejendomsvurdering

Jeg har søgt i jeres rådgivningsarkiv, men kan ikke finde svar – eller et skøn på følgende spørgsmål: Regner I med, at den offentlige vurdering på andelsboliger /af ældre dato) falder? Andelsportal.dk har udtalt sig i pressen i november, men ikke for nyligt. Mener I stadig det samme?

Vores svar fra

Tak for dit spørgsmål omkring de offentlige vurderinger. Det er stadig vores holdning, at de offentlige vurderinger bør falde – i hvert fald i Kbh. Vi regner dog ikke med gigantiske fald, men nærmere mellem 5-15% og vi finder snart ud af om vores forudsigelser holder stik. SKAT udsender nemlig de nye vurderinger fra den 2. februar og de bliver offentliggjort på nettet fra starten af marts.

Med venlig hilsen

Anders Agervold
Kommunikationsrådgiver

AB Gruppen A/S
Kristen Bernikows Gade 4
DK-1105 København K.

Tlf.:  7733 4000
Fax.:7733 4001

www.andelsportal.dk – www.ejerportal.dk – www.3byggetilbud.dk
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.