Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Fald i andelsværdi mellem kontraktskrivning og overtagelse

Dette er et hypotetisk spørgsmål om at hvis jeg købte en lejlighed, og den købte lejlighed mellem at jeg underskriver kontrakt og overtagelsedato falder i værdi, vil jeg have nogen mulighed for at få de penge fra sælger? Den offentlige vurdering står pt og banker på døren, og det gør at jeg ikke tør købe, selv om jeg står og har brug for en bolig nu.

Vores svar fra

Jeg forstår ganske udmærket dit dilemma – det er ikke rart at købe en andel, om måske dagen efter dit køb er væsentligt mindre værd, end den pris du har betalt.
Når man handler fast ejendom, så vil der altid være en risiko for prisfald eller en mulighed for prisstigninger.
I din konkrete sag, vil jeg anbefale, at du sikre dig, at der i købsaftalen bliver tilføjet en bestemmelse om, at købesummen bliver reguleret, såfremt andelsværdien måtte falde umiddelbart (indenfor tre måneder) efter overdragelsen.
Jeg håber, dette besvarer dit spørgsmål. Har du uddybende eller yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig igen.

Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.