Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Fælles areal med grundejer forening?

Spørgsmål: Hej, vores andelsbolig forening består af 8 selvstændige huse. På vejen ligger der ydermer 2 selvejer huse, som vi er i en grundejer forening sammen med. Grundejerforeningen “har” 2 stk. fælles arealer som ligger på vores matrikkel, men kan den dét, er det ikke kun os i andelsboligforeningen, der kan råde over sådan et areal, da de andre jo ikke har et andels bevis? Og har de andre vej ret på vores vej,hvis det ikke er tinglyst? Håber i kan besvare mit spørgsmål.

Vores svar fra

et på dine spørgsmål kan du finde  på tinglysningskontoret som kan oplyse dig om hvilke servitutter om medlemsskab af grundejerforening, om råderet til fællesarealer(måske også selvom de er på andelsboligforeningen matrikel) og lignende der er gældende for medlemmer af grundejerforeningen.
Spørgsmålet om færdselsret kan formentlig også besvares af tinglysningskomtoret. Du skal altså derhen eller lade en advokat hjælpe forestå
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.