Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Evt køb af nyopført andelsbolig (samtidig salg af nuværende)

ægtepar – bebor p.t. 1 bolig à ca 67m2 som står i mit navn- vi ønsker at købe 2 nyopførte (dvs 1 hver) à 100m2 som ligger ved siden af hinanden – og forbinde dem med en “glas-pergola” eller lign. fra dør-til-dør – som senere kan fjernes (ved dødsfald/frasalg af den ene bolig ) kan man det som gifte personer? og kan man ansøge om individuel boligstøtte, når man så ikke har fælles husstand ? (ab-forening endnu ikke stiftet – ialt 7- stk og vedtægter endnu ikke udarbejdet) – mvh karin nissen
Foreningsnavn: ab-julius
Navn: karin nissen

Vores svar fra

Kære Karin Nissen
Jeg er desværre ikke i stand til at svare dels fordi foreningen ikke er stiftet om dermed ikke rent vedtægtsmæssigt har taget stilling til spørgsmålet – umiddelbart kan det vel lade sig gøre såfremt foreningen giver sin tilladelse – dels må jeg henvise til kommunen angående boligstøtten idet dette ligger udenfor portalens område.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.